06-3949 3811 info@juistjuul.nl

JuistJuul in eigen woorden

 

Of ik mezelf nu tekstschrijver of copywriter noem, JuistJuul en Julius de Vries delen al tien jaar de liefde voor tekst, online en offline. Onder de bedrijfsnaam JuistJuul help ik bedrijven en organisaties zich met een helder verhaal beter te presenteren. Met een heldere insteek, duidelijk doel, zinvolle vragen, pakkende verhalen met triggerende leesstimuli.

 

Julius de Vries

Communiceren in de context

Niks mooier dan de woorden van een opdrachtgever te vangen, te wegen en weer te geven op print of online. JuistJuul vertaalt een verhaal naar de context van de zender, ontvanger en het medium. Spelen met letters, woorden en zinnen is niet het doel, maar de uitdaging om je verhaal beter tot z’n recht te laten komen. Mijn doel: je doelgroep informeren, overtuigen of tot actie over laten gaan

Tekstbureau en tekstschrijver Julius de Vries

Verhalen van de werkvloer

Julius de Vries van JuistJuul is zowel bedrijfsjournalist, copywriter als ondernemer die de taal van een organisatie begrijpt. Prachtig om die verhalen van de opdrachtgever, eigenaar, klant of relatie te horen en te mogen vertalen naar een heldere boodschap. Altijd in overleg met de betrokken partijen, zodat het verhaal klopt. Van miscommunicatie houden we niet.

JuistJuul, thuis in tekst op vele terreinen

Hoe diverser het werkveld, hoe interessanter. Daarbinnen heb ik mijn favoriete thema’s. Business to business (B2B), business to consumer (B2C), mobiliteit, zorg en welzijn, natuur en cultuur, sport, onderwijs en de agrarische sector heb ik veel affiniteit mee. Mijn voorkeur gaat uit naar onderwerpen waarin de link naar maatschappelijk relevante onderwerpen naar voren komt.

Tijd voor een goed boek

Voldoening haal ik uit een tevreden opdrachtgever, geïnterviewde of reactie van een lezer. Een goed verhaal lees ik af en toe graag nog eens terug. Ook om te kijken hoe het misschien nog beter zou kunnen. Tekstschrijven is een prachtige tijdsbesteding, maar mocht ik tijd overhouden, dan is het tijd voor een goed boek. Het wachten is op een verrassend onderwerp en strakke deadline.

Training en workshop

Wil je meer weten over het schrijven van een internet tekst, online nieuwsbrief of lekker leesbaar interview? ‘Waar moet een tekst aan voldoen?’ Bel of mail me. Eventueel regel ik een workshop of training op maat voor je (bedrijf).

Copyright Julius de Vries - All Rights Reserved © 2019 | Website: Toren 10