06-3949 3811 info@juistjuul.nl

Tekstschrijver gezocht: vraag het JuistJuul

Tekstschrijver gezocht, vraag het copywriter JuistJuul. Elke tekst kan dit tekstbureau voor je schrijven en er een pakkend verhaal van maken. Voor online communicatiemiddelen, zoals een website of online nieuwsbrief. Ook help ik graag met een artikel, nieuws- of persbericht of tekst / interview voor een magazine, advertorial, folder of beleidstekst.

 

Tekstbureau JuistJuul

Online nieuwsbrief, social media en website tekst

Als bedrijf of organisatie wil je je klant of relatie snel en duidelijk informeren en betrekken. Liefst frequent en eenduidig. Content marketeer JuistJuul schrijft je online boodschap voor en naar de doelgroep. Door informatie te filteren en vragen te stellen en dat te linken naar kernachtige zinnen op je website, social media of online nieuwsbrief. Je hebt alle ruimte, maar benut die effectief.

Teksten voor magazine, brochure en folder

Houd de beleving bij je klant en omgeving langer vast met print. JuistJuul schrijft daarom graag teksten op maat voor magazines, brochures en folders. Van commercieel tot informatief en human interest. JuistJuul zet je organisatie neer aan de hand van storytelling. Met een mix van long copy interviews en korte rubrieken vertelt je bedrijf een verhaal dat blijft hangen en doorverteld wordt.

Beleidsrapporten opstellen en teksten redigeren

Soms vraagt een onderwerp om meer achtergrond dan een webtekst of artikel in een magazine. Maar hoe vertaal je de inhoudelijke feiten naar een leesbaar en overzichtelijk verslag? JuistJuul is specialist in het redigeren van beleidsrapporten en die te verwerken tot een verhaal dat vlot leest. Maar waarin puntsgewijs wel de essentie van het complexe onderwerp naar voren komt.

Training en workshop

Wil je meer weten over het schrijven van een internet tekst, online nieuwsbrief of lekker leesbaar interview? ‘Waar moet een tekst aan voldoen?’ Bel of mail me. Eventueel regel ik een workshop of training op maat voor je (bedrijf).

Teksten

Lastig, een bericht, artikel of verhaal opstellen? Geef mij de casus, input of vrije hand. Zowel online als offline heb ik in de vingers.  

Copywriting

Pakkende teksten voor folders en magazines. Hoe grijp je de aandacht van je publiek en sterker, hoe zet je de lezer aan tot actie?

Interviews

Wie, wat en waarom krijg je van mij niet te horen. Het gaat mij om de vraag achter de vraag voor het beste verhaal.

Copyright Julius de Vries - All Rights Reserved © 2019 | Website: Toren 10